Зверенення до пенсіонерів та ветеранів МВС України


Добрий вечір шановні форумчани!!!

Тільки прибув із наради ініціативної групи Полтавщини. Розмова була, щодо поїздки на Київ 24.11.2016р. Інформую. 

Зустріч членів делегацій із всіх областей України (не менше як по 2 делегата)у 13.30 годин у центрального входу на вул. Богомольця,10

Питання порядку денного:

1. Бездіяльність МВС України щодо виконання Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб»"

2. Відновлення пільг на 50% знижку, щодо оплати житловокомунальних послуг, які нас позбавили з порушенням Конституції України. З цією метою звернутися до Народних депутатів України з проханням про негайний розгляд законопроекту №4441 від 14.04.2016 року «Про внесення змін до Закону України "Про Національну поліцію України" щодо встановлення пільг за користування житлом та житлово-комунальні послуги»

3. По відстоюванню відомчих закладів охорони здоров'я, які намагаються у нас відібрати та передати Міністерству охорони здоров'я.

4. Обговорення питання, щодо позбавлення колишніх працівників міліції квартирного обліку, примусового зняття з обліку у ГУ НП та постановки на облік в органах місцевого самоврядування.

5. Створення на всеукраїнському рівні організаційного органу по організації, координації спільних дій пенсіонерів ОВС разом із пенсіонерами силових відомств. 

6. Обговорення подальших планів-дій по відстоюванню наших Конституційних прав на соціальні та правові гарантії. Боротьби за перерахунок пенсії відповідно до діючого законодавства.

На зустріч обіцяли прибути народні депутати України від комітету правоохоронної діяльності, особиста розмова відбулася із Паламарчуком, одним із ініціаторів прийняття Закону №900-2015 р. Будемо просити через комітет протягнути закладення коштів до бюджету на перерахунок пенсії. Хочу зауважити активність областей. На цю годину дали підтвердження на делегування своїх представників: Вінниця, Хмельницький, Полтава, Запоріжжя, Черкаси, Миколаїв,Тернопіль, Рівне. Хотілося б бачити представників Київа і Київської області, Харькова, Дніпра, Одеси, Херсона, Львоваа також і решти областей.
На перед всім вдячний за підтримку. До зустрічі у Києві. 
Якщо хто хоче доєднатися із інших областей телефонуйте мені особисто. Телефон надам при особистому спілкування в лічке.