Випускників шкіл запрошують на службу до Національної поліції України


Керівництво ГУНП в Херсонській області пропонує випускникам загальноосвітніх закладів поєднати свою подальшу трудову діяльність зі службою в Національній поліції України.
Правоохоронці гарантують цікаву роботу, пов'язану із захистом прав і свобод громадян та їх законних інтересів від злочинних посягань.
У процесі становлення молодих співробітників за ними закріплюються наставники з числа найбільш підготовлених працівників, здатних позитивно вплинути на формування у молодої людини високих моральних та ділових якостей, стати для них прикладом вірності служіння високим інтересам Батьківщини та суспільства.

На теперішній час середня заробітна плата співробітників поліції в межах 7000 - 12000 гривень і значно перевищує аналогічні показники в промисловості, сільському господарстві, бюджетній сфері та сфері обслуговування.

Співробітники поліції мають право на отримання пенсії вже у 55 років.

Правоохоронці держави в повному обсязі користуються соціальними пільгами передбаченими Законом України "Про Національну поліцію”, забезпечуються форменим одягом, медичним обслуговуванням та оздоровленням у відомчих лікувально-санаторних закладах із значною компенсацією вартості путівок за рахунок держави.
Співробітники поліції можуть під час служби поліпшити свої житлові умови, або отримати власне житло за рахунок відомства.

Тільки співробітники поліції мають можливість безкоштовно отримати вищу юридичну освіту на заочних факультетах навчальних закладів МВС без відриву від служби або на денній формі навчання, при вступі до яких співробітники поліції мають перевагу перед цивільною молоддю.

Якщо Вас зацікавила пропозиція, звертайтеся за більш детальною інформацією до сектору кадрового забезпечення Новокаховського ВП за адресою: м. Нова Каховка, пр. Дніпровський, 24 (каб. №215).