У Херосні 10 листопада о 11.00 годині 2016 року пройшов третій форум ветеранських організацій силових структур Херсонської області (фото нарис)




Сьогодні в Херсоні на пл. Свободи відбувся форум ветеранських організацій силових структур Херсонської області. На нього зібралося, незважаючи на дощ близько 250 - 300 ветеранів та пенсіонерів ЗСУ в тому числі, ВМС, ПДВ, а також Національної гвардії, СБУ, МВС, Пенітенціарної служби, МНС, Державної прикордонної служби України, Податкової міліції, прокуратури, Митниці, ветеранів Афганістану і просто пенсіонери.


Порядком денним було.

1. Проблеми соціального захисту ветеранів та шляхи їх подолання.
2. Участь ветеранів у вирішенні питань підвищення обороноздатності Херсонської області, підготовки майбутніх захисників і соціальної адаптації звільнених у запас.

3. Перспективи розвитку Форуму ветеранських організацій силових структур Херсонської області.

Учасники форуму висунули ряд вимог до Порошенка і Гройсману, що стосуються питань соцзабезпечення, а саме перерахунку пенсій, повернення або компенсації пільг, а також обговорили питання обороноздатності області та шляхи розвитку, трансформації самого форуму ветеранських організацій сілівих структур Херсонщини.

Секретаріат Форуму.